Επίσημο! Ρήξη αχιλλείου ο Ντουράντ – Η ανάρτηση του από το χειρουργείο (ΦΩΤΟ)

0

Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον τραυματισμό του Κέβιντ Ντουράντ. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος από το κρεβάτι του πόνου, υπέστη ρήξη αχιλλείου κι υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Με μία ανάρτηση του από το χειρουργείο, ο Κέβιν Ντουράντ ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση, μετά τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη στον πέμπτο τελικό των Γουόριορς με τους Ράπτορς στο Τορόντο.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ των «Πολεμιστών» αποφάσισε να αγωνιστεί τραυματίας κι έπαθε μεγαλύτερη ζημιά, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε 8-9 μήνες.

Η ανάρτηση του Ντουράντ
“Τι κάνετε; Ήθελα να σας ενημερώσω: Έπαθα όντως ρήξη αχιλλείου. Η επέμβαση έγινε σήμερα και ήταν πετυχημένη.

Ο δρόμος για την επιστροφή μου αρχίζει τώρα! Έχω την οικογένεια και τους αγαπημένους μου στο πλευρό μου και ειλικρινά εκτιμάμε όλα τα μηνύματα στήριξης που μας έχετε στείλει.

Όπως είπα και την Δευτέρα, πονάω βαθιά, αλλά είμαι καλά. Το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου κι ήθελα να είμαι στο παρκέ εκείνο το βράδυ επειδή αυτό κάνω. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο δρόμο για το three peat.

Πήγαν έτσι τα πράγματα στον αγώνα και είμαι περήφανος που έδωσα ό,τι μπορούσα κι είμαι περήφανος που τα αδέρφια μου πήραν τη νίκη.

Θα είναι ένα ταξίδι, αλλά είμαι φτιαγμένος γι’ αυτό. Είμαι παίκτης. Ξέρω πως τα αδέρφια μου μπορούν να πάρουν το Game 6 και θα ζητοκραυγάζω με όλους τους φιλάθλους μόλις το κάνουν”.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...