Φουλάρει για ΠΑΟΚ η ΕΡΤ

0

Σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται η διοίκηση της ΕΡΤ για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι απαιτήσεις των Θεσσαλονικέων φτάνουν τα 7 με 8 εκατ. ευρώ ετησίως και οι επιτελείς της Δημόσιας Τηλεόρασης δείχνουν πως το συζητούν.

Το «deal» για να γίνει πραγματικότητα, θα πρέπει η ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια και παράλληλα να κάνει πίσω η Nova. Ωστόσο, δύσκολα το συνδρομητικό κανάλι θα προσφέρει ένα τέτοιο ποσό στον επόμενο πρωταθλητή της Σούπερ Λίγκας.

Οι συζητήσεις μεταξύ της Δημόσιας Τηλεόρασης και της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα δίμηνο.

Μάλιστα, την προηγούμενη Παρασκευή υπήρξε συνάντηση στενού συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη με κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ, η οποία παράλληλα «φλερτάρει» με τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ, εφόσον εκείνος παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν φήμες πως και η Cosmote TV κινείται για την αγορά των δικαιωμάτων κορυφαίας ελληνικής ομάδας στο πρωτάθλημα, όμως κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...