Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟΚ-Ξάνθη και η σκληρή αντίδραση του Σαββίδη κατά Ολυμπιακού!

0

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κανάλι «One» οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης ανήκουν σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη – Απάντησε ο Γιώργος Σαββίδης με αιχμές κατά του Ολυμπιακού

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το κανάλι «One», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, βάζει «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το «One» έδωσε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων στην οποία ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορταζ η RFA συνδέεται με όλες τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα καθώς μέσω αυτής έχει γίνει η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, της Σουρωτής και της PARALOT.

Όπως τονίζουν από το συγκεκριμένο κανάλι τα αποκαλυπτικά έγγραφα είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης όπου διαφαίνεται πως τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης εισέπραξαν οι κύριοι Πανόπουλος και Συγγελίδης, που παραμένουν και στο ΔΣ της Ξάνθης αλλά και στο ΔΣ της εταιρείας VIALAND.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ του «One» στέκεται στην άρρηκτη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη είναι το γεγονός πως οι κύριοι Πιαλόγλου και Χαλαβαζής, που κατέχουν θέσεις θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στις δύο εταιρείες, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει περίπτωση πολυιδιοκτησίας.

Κάτι που εφόσον αποδειχθεί, έπειτα από τις καταγγελίες του ρεπορτάζ του «One», θα σημαίνει παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας για διπλή ιδιοκτησία ΠΑΕ από τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει παρέμβαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της οποίας είναι αρμοδιότητα να εξετάσει τις παραπάνω καταγγελίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προβλεπόμενες ποινές σε τέτοιες περιπτώσεις κι εφόσον αποδειχθούν είναι από υποβιβασμό έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

H αντίδραση Σαββίδη

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη μετά το ρεπορτάζ-βόμβα του καναλιού «Οne», ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, που έκανε λόγο για μετοχική σχέση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Το μέλος του ΔΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και γιος του ιδιοκτήτη του δικέφαλου με ανάρτησή του στο instagram σχολίασε με σκληρό τρόπο τις αποκαλύψεις του συγκεκριμένου καναλιού, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά του Ολυμπιακού.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...