Χάτσερ: «Τον καλύτερο μας εαυτό, παρά τους τραυματισμούς»

0

Αρχικά είπε:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι με έναν αντίπαλο όπως ο πανιώνιος, που δεν είναι κακός, έχει ταλέντο, αλλά τώρα παίζει ελεύθερα γιατί δεν έχει πίεση, καθώς πέτυχε το στόχο της παραμονής. Η πίεση ήταν σε εμάς και θέλαμε να αντιδράσουμε, θέλαμε πολύ να νικήσουμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κάναμε αυτό που έπρεπε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν βελτιώθηκε και πόσο η ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν μικρό το διάστημα, δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Πιστεύω ότι η πνευματική μας προσέγγιση ήταν καλύτερη, παρότι στο πρώτο μέρος επιτρέψαμε περισσότερους πόντους από όσους θέλαμε. Δείχναμε ότι έχουμε περισσότερη ενέργεια. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν σκληρό  για εμάς, αλλά όταν ακολουθεί ένα παιχνίδι τόσο νωρίς, πρέπει να έχεις κοντή μνήμη. Κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουμε τώρα και το Σάββατο με τον Ολυμπιακό και να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου και τη διακοπή και για το τι είναι αυτό που άλλαξε:

«Μετά τη διακοπή, το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μου είναι οι τραυματισμοί. Χάσαμε έναν παίκτη όπως ο Τζόουνς που βοηθούσε σε πολλούς τομείς. Είναι ένας αθλητικός παίκτης, με ενέργεια, που μπορεί να αμυνθεί, που μπορεί να βάλει τα σουτ του και αυτή ήταν μια μεγάλη αλλαγή στο πλάνο της ομάδας. Τώρα έχουμε εκτός τον Σχίζα. Μετά τη διακοπή, είχαμε και άλλους πιο μικρούς τραυματισμούς. Εγώ μετά τη διακοπή, δεν είχα παίξει με τον Χολαργό. Στη διάρκεια μια τόσο μεγάλης σεζόν, μια τέτοια διακοπή, είναι σα να ανάβεις και να σβήνεις ένα διακόπτη. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε στα πλέι οφ. Με τους τραυματισμούς, οι επιλογές είναι λιγότερες και αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή κατά τη γνώμη μου».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...