Παράπονα Μανωλόπουλου για τη διαιτησία στο Κύμη-Ήφαιστος

0

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα του Ηφαίστου από την Κύμη στη Χαλκίδα (90-83). Ο προπονητής της ομάδας της Λήμνου γκρίνιαξε για τα πολλά φάουλ με τα οποία φορτώθηκαν οι παίκτες του, ειδικά στη front line.

«Κάθε χρόνο τέτοια έποχη γράφονται πολλά, ακούγονται πολλά, δεν ξέρω αν γίνονται. Είναι η 23η αγωνιστική. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Με πολύ κόπο, καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα και να παίξουμε στη Basket League. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για κανέναν και για τίποτε αλλά αυτό δεν είναι αδυναμία. Όμως, έχουν μιλήσει άλλοι για εμάς αλλά να τα λένε όλα, γιατί δεν το κάνουν.

Για παράδειγμα: Ο Ήφαιστος είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ. Κανένας όμως, δεν έχει πει ότι εγώ πήρα ένα ρίσκο για το οποίο με έκριναν αρνητικά γι’ αυτό. Φόρτωσα την ομάδα με ψηλούς για να βάζω τη μπάλα μέσα. Είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη ισορροπία σε δίποντα-τρίποντα και βάζουμε τη μπάλα μέσα. Όταν βάζεις τη μπάλα στο post λογικό είναι να κερδίσεις και φάουλ. Δε λένε όμως, πόσα φάουλ κάνουμε. Αυτά δεν τα λένε ποτέ.

Για το σημερινό παιχνίδι θα πω ότι φορτωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ, για πρώτη φορά αναφέρομαι, δεν έχω ξαναμιλήσει. Από την αρχή φορτώθηκαν οι ψηλοί μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα που δεν έχουμε ξαναπαίξει, στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και χάσαμε ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Κύμη, της εύχομαι καλή συνέχεια. Τώρα αν δικαίως φορτωθήκαμε τα φάουλ ή αδίκως, υπάρχει ένα ρητό που λέει το παιχνίδι δεν λέει ποτέ ψέμματα, οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει», τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...