Στο στόχαστρο τεσσάρων ομάδων της Premier League ο Κούτρης

0

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού. Πλέον, καθιερώνεται και στην Εθνική του Άγγελου Αναστασιάδη, γεγονός που δίνει την ευκαιρία σε ξένες ομάδες να παρακολουθούν την εξέλιξή του.


Ο 23χρονος αριστερός μπακ φέρεται ν’ απασχολεί -ξανά- αγγλικές ομάδες. Συγκεκριμένα, τέσσερα κλαμπ της Premier League παρουσιάζονται να έστειλαν σκάουτ στο Βαντούζ, στον αγώνα της Ελλάδας κόντρα στο Λίχτενσταϊν (23/3), αλλά και στη Ζένιτσα στο ματς με την Βοσνία (26/3), προκειμένου να δουν τον Κούτρη.

Η αγγλική ιστοσελίδα «Teamtalk», αναφέρει ότι οι ομάδες αυτές ήταν η Λέστερ, η Έβερτον, η Γουέστ Χαμ και η Νιουκάστλ. Μάλιστα, τα τοπικά σάιτ της εκάστοτε ομάδας έκαναν θέμα το όνομα του Κούτρη, αφού αναπαρήγαγαν το ρεπορτάζ.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα κοστολογεί τον 23χρονο κοντά στα 12.000.000 ευρώ. Τέλος, παρουσιάζουν τον Έλληνα μπακ φευγάτο, αφού σύμφωνα πάντα με το Μέσο, ο Ολυμπιακός θα επιτρέψει μια μεταγραφή στην σωστή τιμή, που θα ξεπερνάει τα 6.000.000 της προσφοράς της Τζένοα τον Ιανουάριο.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...