Γιώργος Καρκάς: Βούλευμα – κόλαφος τον παραπέμπει σε δίκη για βιασμό του ταξιτζή

0

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, που παραπέμπει σε δίκη τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά για τον βιασμό ενός 24χρονου οδηγού ταξί σε απόμερη τοποθεσία πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, στις 13 Νοεμβρίου του 2018.

Το βούλευμα «φωτιά», με το οποίο η συγκλονιστική υπόθεση παραπέμπεται στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, δέχεται ότι ο 29χρονος καλλιτέχνης αναισθητοποίησε τον οδηγό ταξί και στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος του.

«Στην Αθήνα στις 13/11/2018 με σωματική βία, συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα, εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξη» τονίζεται στο δικαστικό έγγραφο.

Αποσπάσματα του εγγράφου παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέχουν αναλυτική περιγραφή των γεγονότων εκείνης της μέρας: «Ειδικότερα στην Αθήνα την 13-11-2018 και περί ώρα 18:30 μ.μ. επιβιβάσθηκε στο ταξί που οδηγούσε ο (…) και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Μοναστηρακίου στο μαγαζί με την επωνυμία (…) όπου χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική-χαλαρωτική ουσία».

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όταν το θύμα ξαναμπήκε στο ταξί για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς το Γκάζι και ήπιε μερικές γουλιές από τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει ερωτική έξαψη.

Αυτό φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο ηθοποιός για να τον οδηγήσει πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, όπου τον εξανάγκασε σε ασελγή πράξη, αφού προηγουμένως είχε βεβαιωθεί πως το θύμα είχε χάσει τις αισθήσεις του.

«Ο κατηγορούμενος, χωρίς να έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενεργώντας με πρόθεση, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο και είχε στην κατοχή του προς ιδία αποκλειστικά χρήση απαγορευμένες ουσίες» αναφέρεται ακόμα στο βούλευμα, το οποίο διατάσσει τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...