Close Penalty Logo

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας;

ΝΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
MENU

Γιουβέντους: Αναλαμβάνει προπονητής ο Πίρλο

Γιουβέντους: Αναλαμβάνει προπονητής ο Πίρλο

Στην Γιουβέντους προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της β΄ ομάδας με την προοπτική στο μέλλον να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας επιστρέφει ο Αντρέα Πίρλο. Προ των πυλών της επιστροφής του στην Γιουβέντους βρίσκεται ο Αντρέα Πίρλο.

Σύμφωνα με την Calciomercato ο παλαίμαχος άσος των «μπιανκονέρι» και της Μίλαν έχει έρθει σε συμφωνία, προκειμένου να αναλάβει προπονητής της β΄ ομάδας και το μόνο που απομένει είνααι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Πίρλο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη, του Φάμπιο Πέκια ο οποίος δεν μπόρεσε να ανεβάσει την ομάδα από την Serie C στην Serie B, ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ρομπέρτο Μπαρόνιο.

Το αφεντικό της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι πιστεύει τον Πίρλο, τον οποίο μάλιστα θεωρεί ικανό να αναλάβει στο μέλλον και την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας του Τορίνο να έχει επηρεαστεί από άλλους συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ, οι οποίες εμπιστεύτηκαν την τεχνική τους ηγεσία σε πρώην παίκτες τους όπως οι Γκουαρντιόλα και Ζιντάν.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη δουλειά του Αντρέα Πίρλο, ως πρώτος προπονητής με τον 41χρονο παλαίμαχο άσο της «Μεγάλης Κυρίας» να είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή UEFA A.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του penalty.gr

Ακολουθήστε τo Penalty.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...
Ακολουθηστε μας

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ

north-news.gr


thessi.gr


enheto.gr