Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Οριστική η αναβολή, απομένει η ανακοίνωση

0
Το μέλος της ΔΟΕ Ντικ Πάουντ επιβεβαίωσε ότι η απόφαση έχει παρθεί και η πιθανότερη ημερομηνία είναι για το καλοκαίρι του 2021

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο λόγω κορονοϊού. Ηδη η ΔΟΕ από την Κυριακή 22/3 τόνισε για πρώτη φορά ότι βρίσκονται στο τραπέζι και εξετάζονται λύσεις δεδομένης της κατάστασης, ενώ από τα χείλη ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ήρθε και η επιβεβαίωση πως οι Αγώνες μετατίθεται, πιθανότατα, για το καλοκαίρι του 2021.

Το μέλος της ΔΟΕ, Ντικ Πάουντ, δήλωσε στη USA Today ότι οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές εντός τεσσάρων εβδομάδων οπότε θα ανακοινωθεί επισήμως η αναβολή. «Το βασικό είναι ότι η ΔΟΕ έχει αποφασίσει την αναβολή» σημείωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη ο Καναδός παράγοντας και πρόσθεσε: «Οι παράμετροι δεν έχουν αποφασιστεί αλλά απ’ όσο ξέρω οι Αγώνες δεν θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου». Αλλωστε όπως σημείωσε η διαδικασία της αναβολής θα γίνει σε διαφορετικά στάδια καθώς είναι ένα ζήτημα πολύπλευρο που αφορά πολλούς φορείς και πολλούς οργανισμούς.

Κοινοποίηση.

Leave A Reply