Στην… απομόνωση ο Ιγκάλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω κοροναϊού!

0

Ατομικά προπονείται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Οντιόν Ινγκάλο, υπό το φόβο του κοροναϊού.

Ο Όντιον Ιγκάλο είναι σίγουρο πως δεν είχε ονειρευτεί έτσι τις πρώτες του ημέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός πήρε μετεγγραφή στην ομάδα του Σόλσκιερ, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου (αγωνιζόταν σε ομάδα στη Σανγκάη και τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού).

Ο Ιγκάλο δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας (κάνει εκεί μια μίνι προετοιμασία) λόγω του κοροναϊού (COVID-19) και, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, απαγορεύεται να προπονείται στο κέντρο εκπαίδευσης των «κόκκινων διαβόλων».

Εξ΄ αιτίας του γεγονότος ότι ταξίδεψε από τη χώρα όπου άρχισε η επιδημία, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξαν να κρατήσουν τον Ιγκάλο -για προληπτικούς λόγους- μακριά για 14 ημέρες, την περίοδο επώασης του κοροναϊού, προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος.

“Ο Οντιόν θα μείνει στο Μάντσεστερ καθώς ήλθε από την Κίνα πριν από 14 ημέρες και δεν είμαστε σίγουρα ότι θα του επιτραπεί ξανά η είσοδος στην Αγγλία, εάν ταξιδέψει εκτός της χώρας λόγω των μέτρων ασφαλείας. Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να έρθει εδώ και να γνωρίσει τους παίκτες, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε το ρίσκο”, υποστήριξε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ.

Κοινοποίηση.

Leave A Reply