Μούρινιο:«Η Τότεναμ είναι η πιο δύσκολη δουλειά μετά την Πόρτο»

0

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε μεταξύ άλλων στους πολλούς τραυματισμούς των παικτών του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μουρίνιο:

Για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας και τους τραυματισμούς:

«Αυτός ήταν ο τρόπος που ήθελα να αναπτυχθεί η ομάδα. Στην άμυνα με 4 αμυντικούς και στην επίθεση με 3. Αυτή ήταν, όμως, η πρώτη μέρα της ατυχίας. Αντίο Μπεν Ντέιβις. Νόμιζω πως όλα ξεκίνησαν με τον Ούγκο Γιορίς. Χάσαμε τον αρχηγό μας.Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να περιμένεις κάποιους να επιστρέψουν μέσα σε 1 ή 2 βδομάδες. Οι πιο πολλοί από αυτούς θέλουν μήνες για να αποκατασταθούν. Κατά πάσα πιθανότητα θα τους έχουμε πίσω την επόμενη χρονιά. Είναι κάτι δύσκολο. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Εμείς δεν έχουμε τα ρόστερ άλλων ομάδων. Δεν είμαστε εμείς έτσι.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία να μπορεί να παίξει αύριο και να παρέχει εγγυήσεις για επιτυχίες στο μέλλον. Μετά τη Μίντλεσμπρο θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τη Γουότφορντ το Σάββατο. Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση ωστόσο αυτός είναι ένας τρόπος να καταλάβω όλο και καλύτερα πολλούς παίκτες μου, τι μπορούν να δώσουν και τι όχι». 

Για το πόσο θυμίζει το τωρινό του πέρασμα αυτό από την Πόρτο:
 «Η ομάδα εκείνη την περίοδο δεν κέρδιζε και ήταν το τέλος μιας γενίας ποδοσφαιριστών. 12 παίκτες εκτός, 12 παίκτες εντός, τα ξεκινήσαμε όλα από την αρχή. Ήταν πολύ διαφορετικά τα χρόνια που ήμουν στην Πόρτο. Ο πιο ακριβός μου ποδοσφαιριστής τότε κόστιζε 4 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα με αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις ούτε ένα παιδί». 

Κοινοποίηση.

Leave A Reply