Μιναμίνο: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα η μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ»

0

Παίκτη της Λίβερπουλ και με τη βούλα αποτελεί πλέον από την Πέμπτη (19/12) ο Τακούμι Μιναμίνο.

Ο Ιάπωνας επιθετικός, για τον οποίο η Λίβερπουλ κατέβαλε στην Σάλτσμπουργκ το ποσό των εκατομμυρίων ευρώ, όση ήταν δηλαδή η ρήτρα του υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2024.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 24χρονος άσος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πραγματικότητα το όνειρο του να αγωνιστεί στην ομάδα του Μέρσεϊσάϊντ, κάτι το οποίο αποτελούσε όνειρο για τον ίδιο, ενώ στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ εκθειάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αυτή αγωνίζεται.

«Η μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το να παίξω στην Premier League ήταν ένας από τους στόχους μου. Νομίζω πως είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ποτέ δεν περίμενα πως θα αγωνιστώ σε μία ομάδα σαν τη Λίβερπουλ και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος.

‘Εμαθα πολλά από τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ και κατάλαβα σε πόσο υψηλό επίπεδο είναι σε θέματα τεχνικής και έντασης. Το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι φανταστικό και ένιωθα πως ήταν πρωταθλητές Ευρώπης. Στόχος μου να γίνω μέλος της ομάδας και να καταφέρω να κατακτήσω το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League με τη Λίβερπουλ»ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...