Σλούκας: “Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό!”

0

Ο Κώστας Σλούκας έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε για το γεγονός ότι δεν κράτησε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Η κίνηση από τον Κώστα Σλούκα να μην κρατήσει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Φενέρμπαχτσε το πανό για την 81η επέτειο από την γέννηση του Κεμάλ Ατατούρκ προκάλεσε αντιδράσεις κατά του Έλληνα γκαρντ στην γείτονα χώρα με οπαδούς αλλά και παίκτες όπως ο Σεμίχ Ερντέν να του ζητάνε το λόγο για τον τρόπο που λειτούργησε και να τον κατηγορούν για ασέβεια.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα

“Σέβομαι απόλυτα τη χώρα και την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι’ αυτή την ομάδα. Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ’ αυτή τη χώρα. Τη γνωρίζω. Πάντα τη σέβομαι. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά βρίσκομαι εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια για τη Φενέρμπαχτσε, που είναι εκπρόσωπος της Τουρκίας”.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...