Μέσι: «Ήθελα να φύγω από την Ισπανία»

0

Είχε γραφτεί πολλές φορές ως σενάριο, πολλοί μιλούσαν για αυτό κι έφτασε η στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι πράγματι υπήρξε στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, όχι γιατί είχε κάποιο παράπονο από τον σύλλογο, αλλά επειδή ήθελε να φύγει από την Ισπανία.

Ο Αργεντινός σούπερ-σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε: «Υπήρχε κάποια στιγμή που κατέληξα κουρασμένος και εξουθενωμένος από μια σειρά καταστάσεων. Ειδικά το 2013-14, πριν από την υπόθεση “Θησαυρός”, όλα ήταν δύσκολα για μένα και την οικογένειά μου. Ο κόσμος απλά δεν ξέρει πολλά και απλά ακούει. Ήταν όλα ψέμματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με τη φημολογία ότι θέλει να φύγει:

«Εκείνη την περίοδο, με την υπόθεση “Θησαυρός” είχα στο μυαλό μου να φύγω. Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα, αλλά από την Ισπανία. Ένιωσα αδικημένος. Δεν ήθελα να μείνω εδώ. Ωστόσο, ποτέ δεν είχα επίσημη προσφορά, γιατί όλοι ήξεραν ότι στην πραγματικότητα ήθελα να μείνω εδώ. Αν με θέλουν, θέλω να μείνω εδώ. Πάντα έτσι ήταν και δεν έχει αλλάξει κάτι».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...