Τάντιτς: «Έπρεπε να έχουμε νικήσει»

0

Τα λάθη του Άγιαξ στο ματς με τον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Ντούσαν Τάντις, τονίζοντας πως ο «Αίαντας» θα έπρεπε να είχε δείξει καλύτερο πρόσωπο.

«Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Δείξαμε κάποια καλά πράγματα, αλλά καταρρεύσαμε για 15 λεπτά. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και μετά, μπορούμε να νικήσουμε στη διοργάνωση», σχολίασε αρχικά ο αρχηγός του ολλανδικού συλλόγου και συνέχισε:

«Δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις στην ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο. Χάναμε εύκολα τη μπάλα και ο αντίπαλος μετά, είχε την ευκαιρία για κόντρα επιθέσεις. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό και να αρχίσουμε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και στις προσωπικές μονομαχίες. Αν τα κάνουμε αυτά, θα πάμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσο για την παρουσία στο δεύτερο μισό του ματς είπε: «Ήμασταν καλύτεροι. Με τον Μπλιντ, είχαμε πάντα τον πιο έξυπνο παίκτη μας με τη μπάλα. Στη συνέχεια, δεν υπήρχε πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά έπρεπε να έχουμε νικήσει. Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και πρέπει να τα πάμε καλύτερα».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...