Διαφημιστικό σποτ της NIKE μιλά για τον ρατσισμό -Συμμετοχή και Γιάννη Αντετοκούνμπο

0
Με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Λεμπρόν Τζέιμς,  Κόλιν Κάπερνικ, τη Σερένα Γουίλιαμς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Nike παρουσίασε μια εξαιρετική διαφήμιση, δίνοντας απάντηση στον ρατσισμό αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αθλητές – και όλος ο κόσμος – λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Κεντρικό σύνθημα: «Τίποτα δεν σταματάει τον αθλητισμό, τίποτα δεν μας σταματά».

Στο σποτ, διάρκειας μόλις 1.30 λεπτού, περνούν μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του σύγχρονου αθλητισμού, σε μια καταπληκτική συρραφή ήδη υπαρχόντων πλάνων από αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις που θέλει να δείξει τη δύναμη του αθλητισμού να ενώνει τους ανθρώπους.

Στο διαφημιστικό αναφέρονται τα εξής: «Δεν είμαστε ποτέ μόνοι… Κι αυτό είναι η δύναμή μας. Όταν μας αμφισβητούν, είμαστε ενωμένοι. Όταν μας κρατούν πίσω, πηγαίνουμε πιο μακριά και πιο δυνατά. Αν δεν μας παίρνουν στα σοβαρά, τους διαψεύδουμε. Κι αν δεν μας κάνει ένα άθλημα, αλλάζουμε…

Ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι πάντοτε με το μέρος μας. Όμως, ότι κι αν συμβαίνει, θα βρίσκουμε τρόπο. Κι όταν θα υπάρχει αδικία, θα ενωνόμαστε για την αλλαγή. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, πάντοτε θα επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Τίποτα δεν σταματάει αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί».

Κοινοποίηση.

Leave A Reply