ΚΑΟ Λυκόβρυσης προς τους υποψηφίους: Αναμένουμε άμεσες απαντήσεις για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης

0

Ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης με ανακοίνωσή του και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, επαναφέρει το μεγάλο θέμα για το δήμο, αυτό της αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης και ζητάει από τους εμπλεκομένους στις εκλογές, επικεφαλής και μέλη των δημοτικών παρατάξεων, να απαντήσουν σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτει.

Αναλυτικά:

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ

Μια από τις παραδόσεις μιας προεκλογικής περιόδου είναι η αύξηση της ευαισθησίας όσων πρόκειται να ζητήσουν την ψήφο μας.

Στα πλαίσια αυτά, παρατηρούμε ότι η σημερινή και η μελλοντική κατάσταση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ της Λυκόβρυσης αποτελεί κύριο, και με σημαντική προτεραιότητα, σημείο των τοποθετήσεων όσων θα συμμετέχουν στις εκλογές.

Βέβαια δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να πλησιάζουμε στις εκλογές ώστε να αναδειχθεί ως θέμα η ολοκλήρωση του κλειστού, μια ολοκλήρωση που θα έπρεπε να είναι αυτοσκοπός καθώς αν μη τι άλλο θα έδινε αξία σε απαξιωμένη αυτή την στιγμή δημοτική περιουσία, μια ολοκλήρωση για την οποία θα έπρεπε πρώην, νυν, προαλειφόμενοι και επερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, αξιωματούχοι, παράγοντες, κλπ. να δουλεύουν συντεταγμένα, σταθερά και αδιάκοπα.

Επίσης παρατηρούμε την κατάθεση απόψεων πολιτών όσον αφορά την ισοβαρή κατανομή των ωρών χρήσης του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Πεύκης στους εμπλεκόμενους συλλόγους ώστε να μπορούν όλοι να εξυπηρετούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Χαιρόμαστε που βλέπουμε να πληθαίνουν αυτές οι φωνές και ελπίζουμε να μην σταματήσουν μόλις τελειώσουν οι εκλογές.

Ακούγοντας και διαβάζοντας αυτές τις απόψεις, μας έχουν δημιουργηθεί οι ακόλουθες απορίες για τις οποίες θα θέλαμε επίσημες απαντήσεις:

  1. Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση της διαδικασίας ολοκλήρωσης του κλειστού; Ποιες ενέργειες εκτελούνται και πότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν;

  2. Ποιες είναι οι ενέργειες που κατά προτεραιότητα θα λάβει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για το κλειστό την επομένη των εκλογών;

  3. Ποιες είναι οι ενέργειες που κατά προτεραιότητα θα λάβει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για το κλειστό την επομένη της έναρξης της νέας θητείας της δημοτικής Αρχής;

  4. Ακούμε όλο και περισσότερο μια περίεργη φήμη ότι το οικόπεδο του κλειστού πρόκειται να πωληθεί/παραχωρηθεί/ανταλλαχθεί (τα σενάρια είναι πολλά) έπειτα από συμφωνία που υπάρχει με τον επιχειρηματία που πρόκειται να κατασκευάσει το Mall. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή και αναμένουμε απαντήσεις

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...