Με 199 δηλώσεις συμμετοχής στον δρόμο για το 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της η Αθηνά Μαγκουφάνας

0

Σταθερά μεγάλη είναι η απήχηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και με τα υψηλά επίπεδα συμμετοχών, που έκλεισε το 2018, θ’ ανοίξει και το πρόγραμμα του 2019. Το 1ο τουρνουά στο νέο έτος το διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 12 και 13 Ιανουαρίου. Θα είναι το 6ο στο φετινό καλεντάρι και το 5ο σερί του σωματείου μας, σ’ έναν δήμο, αυτόν της Λυκόβρυσης-Πεύκης, που εδώ και τρεις δεκαετίες έχει αναπτύξει πλατιά και απόλυτα αποδοτική δραστηριότητα στο άθλημα. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 199 και δημιουργούν την προϋπόθεση για μεγαλύτερη αγωνιστική παρουσία σε σχέση με πέρσι (191) και πρόπερσι (184). Το όπεν πραγματοποιεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα) η Αθηνά Μαγκουφάνας σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και το ΠΕΑΠ του δήμου Πεύκης. Την  Τρίτη  8 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής προέρχονται από 57 σωματεία όλης της Ελλάδας. Αρχικά είχαν φτάσει τις 211, όμως σε κάποιες ηλικίες δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός για τη διεξαγωγή μίας κατηγορίας. Εν τέλει από τις 10 κατηγορίες που προκηρύσσονται θα γίνουν οι 7 και είναι αυτές των εφήβων με 31 δηλώσεις συμμετοχής, των νεανίδων (14), των παίδων (40), των κορασίδων (35), των παμπαίδων (41), των παγκορασίδων (29) και των μίνι παμπαίδων (9). Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων είναι αναρτημένες η προκήρυξη των αγώνων και οι προσφορές των ξενοδοχείων, ενώ στο σάιτ http://www.ttscore.io/customer/24 βρίσκονται όλες οι βασικές πληροφορίες για το τουρνουά και θ’ ανέβουν και οι κληρώσεις των γκρουπ.

Στο  «τουρνουά» θα χρησιμοποιηθούν συνολικά -15- αγωνιστικά τραπέζια. Το Δ.Σ. της Αθηνάς καλεί όλους τους πολίτες του δήμου μας (και όχι μόνον) να έλθουν και τις δύο ημέρες να απολαύσουν εξαιρετικό θέαμα και να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι αγώνες διεξάγονται με ελεύθερη είσοδο και ξεκινούν μετά τις 09.00 π.μ.

                                               Σας περιμένουμε………………

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...