“Μπάσκετ και ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ… χέρι χέρι”

0

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων με τα Αθλητικά Ερασιτεχνικά Σωματεία του Δήμου μας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Κατσικογιάννης συναντήθηκε την Τρίτη 9/4/2019 με την Διοίκηση της Α.Ε. Πεντέλης, που πρωταγωνιστεί στον χώρο του Μπάσκετ.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γιώργος Αθανασιάδης, Ρένα Δαύλεια-Βλάχου και Σωτήρης Μαυρομάτης.

Την Α.Ε. Πεντέλης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Νικόλαος Χαρτοματσίδης και  ο Προπονητής Άρης Μανιάτης.

Ο Πρόεδρος επεσήμανε τις προτεραιότητες και τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, όπως:

  • “Η έλλειψη δευτερεύοντος προπονητικού χώρου, όπως και χώρου αφιερωμένου στις Ακαδημίες.
  • Οι απαιτήσεις τις Β’ Εθνικής Κατηγορίας ξεπερνούν τις οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου, επομένως η στήριξη από τον Δήμο είναι ζωτικής σημασίας.”

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης εξέφρασε την κατανόησή του και υπογράμμισε την σημασία εξασφάλισης Δημοτικών χώρων για την άθληση των Δημοτών, την αξιοποίηση του Θεσμού των Χορηγιών, μέσω και διοργάνωσης εκδηλώσεων για την εξεύρεση πρόσθετων Πόρων για τα Σωματεία.

Έθεσε ως κυρίαρχο θέμα την εξασφάλιση Ιατρικών- Διαγνωστικών Εξετάσεων για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές των Ερασιτεχνικών Σωματείων με “κάρτα αθλουμένου”, από Ιδιωτικό Φορέα, χωρίς επιβάρυνση των Σωματείων ή και των Αθλητών.

Ειδικότερα ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

  • “Συγχαίρω την Διοίκηση, τους Τεχνικούς, τους Αθλητές και τους Γονείς τους, που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα Αθλητικό Σωματείο με παράδοση στο Μπάσκετ και διακρίσεις.

Οι Αρχές και Αξίες του Αθλητισμού είναι θεμελιώδεις για τον Πολιτισμό μίας Πόλης.

  • Προτεραιότητα μας είναι η καταγραφή των Ερασιτεχνικών Σωματείων, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και η κατάταξή τους με βάση την δυναμικότητά τους.

Έτσι θα καταφέρουμε σε κλίμα συναίνεσης και διαφάνειας, να κατανείμουμε σωστά τους διατιθέμενους Πόρους.

Οι Πόροι αυτοί πρέπει να εντάσσονται στον Τακτικό Προϋπολογισμό του Δήμου, ώστε το κάθε Σωματείο να έχει πλήρη γνώση της Επιχορήγησης για την επόμενη χρονιά και να κάνει σωστά τον προγραμματισμό του.”

Κλείνοντας ο Γιώργος Κατσικογιάννης τόνισε:

“Ο Αθλητισμός, ένας χώρος που Υποψήφιοι Σύμβουλοι της “Κίνησης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ” και εγώ προσωπικά έχουμε υπηρετήσει για 10ετίες θα μας βρίσκει πάντοτε αρωγούς.

Εύχομαι στην Α.Ε. Πεντέλης Υγεία και Κάθε Επιτυχία στους Στόχους της.”

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...