Αγγελική: Η «Δανάη» δίνει spoiler: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στέφανο

0

Η Μαριέλα Δουμπού, η οποία υποδύεται τη Δανάη στη σειρά του ALPHA μίλησε για τον ρόλο της σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Θα βελτιωθεί η σχέση της Δανάης και του Στέφανου έπειτα από την αποκάλυψη της υιοθεσίας της; Θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη Τζένη;

Η Δανάη είναι βαθιά θυμωμένη έπειτα από την αποκάλυψη του Στέφανου ότι είναι υιοθετημένη.

Η Δανάη ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες από την παιδική της ηλικία. Ο θάνατος της μητέρας της υπήρξε τεράστιο πλήγμα για την ίδια. Έχει βιώσει πολύ άσχημα συναισθήματα. Ο Στέφανος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που στηρίζεται. Όταν μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη, γκρεμίζεται ολόκληρος ο κόσμος της.

Ο θυμός της γιγαντώνεται. Νιώθει την απόλυτη απόρριψη. Αισθάνεται πως όλα αυτά τα χρόνια ζει σε μια φούσκα. Είναι ένα πολύ πληγωμένο παιδί, το οποίο αποζητά μόνο αγάπη. Νιώθει ότι μέσω αυτής της αποκάλυψης όλοι της γυρίζουν την πλάτη, ακόμα και ο πατέρας της που έχει πιο ψηλά απ’ όλους στη ζωή της.

Πηγαίνει όμως μαζί της στο ορφανοτροφείο που γεννήθηκε και τη βοηθά να ψάξουν τους φυσικούς γονείς της.

Ναι. Η Δανάη επισκέπτεται το μαιευτήριο που γεννήθηκε με τον Στέφανο. Πιθανολογούν ότι μπορούν να τους δώσουν στοιχεία, όμως, η απάντηση είναι αρνητική. Τους λένε ότι η μητέρα της την άφησε με το που γέννησε, χωρίς κανένα στοιχείο. Οι δυο τους βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι.

Θα βελτιωθεί η σχέση της με τον Στέφανο;

Ναι. Η Δανάη θα περάσει αρχικώς ένα δύσκολο συναισθηματικά μονοπάτι. Θεωρεί ότι είναι μόνη της, χωρίς τη στήριξη κανενός. Νιώθει ότι κανείς δεν είναι ειλικρινής απέναντί της. Οι σχέσεις τους θα φτιάξουν με επίπονη προσπάθεια έπειτα από καιρό.

Η ίδια είναι ενάντια στο γάμο του Στέφανου και της Τζένης. Θα παραμείνει στην ίδια θέση;

Όχι. Η στάση της θα αλλάξει. Επειδή είναι πολύ πληγωμένο παιδί και τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή της, όταν βλέπει ότι η Τζένη εξακολουθεί να είναι δίπλα στον πατέρα της και σε ό,τι συμβαίνει αντίστοιχα στην οικογένεια, παρότι δεν την εγκρίνει, την κάνει να πιστέψει ότι πιθανώς θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια υγιή, κανονική οικογένεια. Επομένως θα αρχίσει να συμπαθεί την Τζένη. Θα κάνουν ανακωχή, γιατί ακριβώς αυτό που αποζητά είναι η κανονικότητα.

Θα διαφοροποιηθούν οι σχέσεις της με την Αγγελική;

Θα υπάρξει μια μικρή περίοδος που θα δοκιμαστούν οι σχέσεις τους, είπε στο 7 μέρες TV.

Ακολουθήστε τo Penalty.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

 

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...