Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά σε όσους χαρακτηρίζουν ως σαπουνόπερες τα καθημερινά

0

Συνέντευξη στο Τηλέραμα παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή την επιτυχία της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος». Μιλώντας στην δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής δε δίστασε να δώσει σαφή απάντηση σε όσους θεωρούν τα καθημερινά σίριαλ σαπουνόπερες.

Παλιά τα καθημερινά σίριαλ τα θεωρούσαν σαπουνόπερες. Τα τελευταία χρόνια μάλλον έχει φύγει αυτή η ταμπέλα…

Οτιδήποτε έχει καθημερινή προβολή δεν θεωρείται σαπουνόπερα. Ίσως θεωρείται σαπουνόπερα με την έννοια ότι έχει μια πλοκή που αλλάζει και μεταλλάσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, για να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών… Το γεγονός όμως ότι πια βλέπουμε ηθοποιούς που μέχρι τώρα δεν βλέπαμε σε καθημερινά σίριαλ έχει να κάνει με το ότι έχει αλλάξει τελείως η τηλεοπτική πραγματικότητα. Αυτό που κοιτάζει ένας ηθοποιός δεν είναι αν μια σειρά είναι σαπουνόπερα, αλλά ο χρόνος που δίνεται για την παραγωγή του κάθε επεισοδίου. Εφόσον λοιπόν αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει άμεσα λόγω της οικονομικής κρίσης, εμείς οι ηθοποιοί, αν θέλουμε να είμαστε στην τηλεόραση, πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε όσο καλύτερες δουλειές μπορούμε. Εκεί που θα προσπαθούσαμε στο 70%, τώρα πρέπει να προσπαθούμε στο 150% για να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, όχι μόνο για μας, αλλά και για το κοινό που βλέπει τηλεόραση και επιμένει να στηρίζει τη μυθοπλασία!

Ειδικά τελευταία, με το Netflix και τις άλλες πλατφόρμες, ο ανταγωνισμός είναι κάτι το αδιανόητο, γιατί το μάτι του Έλληνα έχει εξοικειωθεί σε ένα επίπεδο παραγωγής τέτοιο που η ελληνική τηλεόραση πασχίζει πάρα πολύ να πλησιάσει. Θέλω να στηρίξω την ελληνική παραγωγή και να μην κάνω τον κόσμο να αποστρέφεται την τηλεόραση.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...