Από το Διαφάνι στο Κολοκοτρωνίτσι – «Τελείωσαν τα γυρίσματά μου στις Άγριες Μέλισσες, συζητάω με το Καφέ της Χαράς»

0

Δείτε όλα όσα είπε γνωστός ηθοποιός για τις Άγριες Μέλισσες και το Καφέ της Χαράς.

Στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να μπει στο Καφέ της Χαράς.

«Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι… Εγώ πέρασα υπέροχα στα γυρίσματα με τα παιδιά, τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω.

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη», είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς, μάλιστα, απάντησε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο Καφέ της Χαράς: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια για να κλείσουμε 100%. Θέλω πολύ να είμαι».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...