Άγριες Μέλισσες: Φουντώνουν οι φήμες για το κρυφό ειδύλλιο

0

Κι όμως φαίνεται ότι έχουμε ένα κρυφό ειδύλλιο που μυρίζουν «Άγριες Μέλισσες».


Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στη θεατρική πρεμιέρα του «The proof show». Μια κοινή φωτογραφία στο Red Jasper Cabaret Theatre ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο στην πόλη. Ο ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει την είδηση λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι. «Είμαι ελεύθερος, δεν είμαι σε σχέση» δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Οι δυο ηθοποιοί που αυτήν την περίοδο είναι ελεύθεροι και ωραίοι και αγαπούν φυσικά πο­λύ το θέατρο βρέθηκαν στη πα­ράσταση και πόζαραν πλάι πλάι λίγο πριν την αρχή του έρ­γου.

Και όπως καταλαβαίνεις πολλοί έσπευσαν να τους χρεώ­σουν μια νέα σχέση. Τι συμβαίνει όμως, στην πραγματικότητα.Ο αγαπημένος «Αγγελούκος» από την «Μουρμούρα» που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη και η γλυκιά «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέ­λισσες» που πρόσφατα χώρισε από τον Αργύρη Πανταζάρα, απολαμβάνουν αυτήν την πε­ρίοδο την ελευθερία τους και ήταν η κατάλληλη στιγμή να πέσουν ο ένας πάνω στον άλ­λον, όπως λένε όσοι τους ξέρουν καλά.

Οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν ότι η έλξη ανάμεσα τους είναι πο­λύ μεγάλη και εμφανής για όσους τους βλέπουν μαζί, αλλά είναι αποφασισμένοι και οι δύο να κρατήσουν κρυφό το οτιδήποτε προσωπικό συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο λόγος γι αυτό είναι ότι αρχικά θέλουν και οι δύο να βεβαιωθούν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι ένα απλό φλερτ αλλά έχει περι­θώρια να εξελιχθεί σε κάτι με γε­ρές βάσεις και προοπτική για το μέλλον, διαβάζουμε στο ciao.

Έτσι κι αλλιώς, ο Σπύρος Χατζη­αγγελάκης έκρυβε στην αρχή και τη σχέση του με τη Μαίρη Συνα­τσάκη, ενώ το ίδιο έκανε για πολύ καιρό και η Έλλη Τρίγγου με τον Αργύρη Πανταζάρα. Είναι και οι δύο άνθρωποι χαμη­λών τόνων που προτιμούν να ακούγονται για τη δουλειά τους και όχι για τα προσωπικά τους. Και το καταφέρνουν ως τώρα, αν και το ενδιαφέρον του κοινού εί­ναι στραμμένο επάνω τους. Όσο για την εξέλιξη αυτής της σχέσης, αναμένεται να φανεί με τον καιρό…

Κοινοποίηση.

Leave A Reply