Και όμως γίνεται – Στρώστε το κρεβάτι χωρίς καν να σηκωθείτε (ΒΙΝΤΕΟ

0

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε κάποια πράγματα γρηγορότερα και σήμερα σας δείχνουμε πώς να στρώσετε το κρεβάτι σας χωρίς να σηκωθείτε αλλά και πώς θα καταφέρετε να στρώσετε το κρεβάτι σας χωρίς καν να το ακουμπήσετε.

Μιας και το στρώσιμο του κρεβατιού είναι ένα από τα πιο βαρετά πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε πρωί αλλά τελικά -σχεδόν ποτέ- δεν κάνετε, σας έχουμε τη λύση. Μπορείτε να το στρώνετε χωρίς να σηκώνεστε καν από αυτό. Ξεκινήστε πιάνοντας τις δύο πάνω άκρεςτ ων σκεπασμάτων (ταυτόχρονα κάνετε και ένα μικρό στρέτσινγκ στα χέρια σας). Συνεχίστε τινάζοντας το πάπλωμα έτσι ώστε να ισιώσει σε όλο το κρεβάτι. Επαναλάβετε αν δεν πετύχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πρώτη. Έπειτα διπλώστε προς τα έξω το πάπλωμα και το σεντόνι. Με μικρές κινήσεις φύγετε από το πλάι του κρεβατιού έτσι ώστε να μην χαλάσετε το στρώσιμο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Αν δεν βαριέστε στο τέλος, αφού σηκωθείτε, τελειοποιήστε το τακτοποιώντας μερικές λεπτομέρειες που μπορεί να σας έχουν ξεφύγει από το ξαπλωτό στρώσιμο. Δείτε και το σχετικό βίντεο για να έχετε και εικόνα για το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.
Αν η παραπάνω διαδικασία σας φαίνεται βαρετή, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε άμεσα το κρεβάτι με τον ειδικό μηχανισμό που στρώνει το σεντόνι και τα σκεπάσματα μόνο του. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το Ohea Smart Bed στρώνει το κρεβάτι μέσα σε 50 δευτερόλεπτα ακριβώς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τον μηχανισμό σε αυτόματο ή χειροκίνητο. Αν η ρύθμιση είναι στο αυτόματο, το κρεβάτι θα αρχίσει να στρώνεται 3 δευτερόλεπτα αφού σηκωθείτε. Αλλιώς, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας την ώρα που θα στρωθεί.

 

Κοινοποίηση.

Leave A Reply