Τζένη Μπότση: Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης! Αποκάλυψη της αλήθειας!

0

Αποκάλυψη της αλήθειας για την Τζένη Μπότση! Φουντώνουν οι φήμες της εγκυμοσύνης της! Τι συμβαίνει πραγματικά;

Αν κάτι τη χαρακτηρίζει είναι η απόλυτη προστασία που έχει καταφέρει να διατηρήσει σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τον σύντροφο της ζωής της, επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχαλά, δεν εμφανίζονται δημόσια.

Όπως άλλωστε είχε πει και στο YOU πριν από λίγους μήνες «ευτυχώς ποτέ δεν έχει γραφτεί κάτι άσχημο για την προσωπική μου ζωή. Κάνω απλά μια δουλειά. Όταν είμαι εκτός αυτής της δουλειάς καλό θα είναι η ζωή μου να μην έχει τόση έκθεση». Οι δυο τους είναι σχεδόν έξι χρόνια μαζί, χωρίς ωστόσο να έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό το διάστημα, μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, περνούν μια πολύ χαρούμενη περίοδο στη ζωή τους, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός, όπως φημολογείται, βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο το στενό φιλικό της περιβάλλον τηρεί σιγή ιχθύος, όπως άλλωστε και η ίδια, και η πληροφορία για αυτό το γλυκό μυστικό ήταν μέχρι πρότινος απόλυτα προστατευμένη, όπως θα πρέπει να είναι μέχρι εκείνη να αποφασίσει πως είναι κάτι που θα θέλει να το μοιραστεί δημόσια. Πάντως, η αποχή της φέτος από την τηλεόραση και το θέατρο είναι μια σύμπτωση που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί σε αυτή τη φήμη να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...