Σειρηνάκης: Ποιες είναι οι δύο πασίγνωστες Ελληνίδες που πρωταγωνιστούν σε νέες ταινίες του

0

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει κάνει το «μπαμ» πριν από λίγα χρόνια όταν ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, με πρωταγωνίστριες που προκάλεσαν αίσθηση.

Πρώτη και καλύτερη η Τζούλια Αλεξανδράτου, με την ταινία της «Το Απαγορευμένο» να ξεπουλάει στα περίπτερα της χώρας. Ακολούθησε η Μαριάννα Ντούβλη με ανάλογη επιτυχία.

Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Σερηνάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town», πάρα πολλές Ελληνίδες της showbiz έχουν χτυπήσει την πόρτα του για να συμμετάσχουν σε κάποια από τις ταινίες του.

Πασίγνωστες Ελληνίδες στα «χέρια» του Σειρηνάκη

Μάλιστα, φήμες λένε ότι πρόκειται για τρανταχτά ονόματα, που θα έκαναν πάταγο και μόνο στο άκουσμά τους. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης φέρεται να έχει συμφωνήσει με πασίγνωστη Ελληνίδα, η οποία έχει ήδη κάνει γυρίσματα για «ροζ» ταινία.

Ωστόσο, υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιο. Το συγκεκριμένο DVD δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, αλλά μόνο στη Σαουδική Αραβία, προφανώς για να μη στιγματιστεί το όνομα της πρωταγωνίστριας και χαλάσει η όποια καριέρα είχε προ ταινίας.

Φυσικά, δεν είναι η μοναδική διάσημη Ελληνίδα της showbiz που πρωταγωνιστεί σε ανάλογη ταινία, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε εκπομπή του ΑΝΤ1, οι τηλεπερσόνες που έχουν δεχτεί να γυρίσουν ταινίες με τέτοιου είδους περιεχόμενο που δεν θα φτάσει στα χέρια του ελληνικού κοινού είναι πολλές.

Πηγή: neaselida.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...