Ειρήνη Καζαριάν: Η αλήθεια για το «ακατάλληλο» βίντεο (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Νομικές διαδικασίες έχει κινήσει η νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν για τη δημοσίευση υλικού σ εξουαλικού περιεχομένου το οποίο παρουσιάστηκε ως δικό της από γνωστή εφημερίδα.

Η ίδια είχε εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο της να ενημερώνει τα Μέσα για τις επόμενες κινήσεις της, τώρα όμως μιλά στην κάμερα και η ίδια για το θλιβερό περιστατικό.

Η κάμερα του «Happy Day» την πλησίασε κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας στο Ζάππειο, με την ίδια να δέχεται να ανοίξει το κεφάλαιο «ρ ο ζ βίντεο» και να δίνει τις δικές της απαντήσεις για όσα συνέβησαν:
«Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα. Δεν είμαι εγώ, εννοείται. Είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά.

Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Θα δείξει. Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα τα καταφέρει»!

Το μοντέλο, πάντως, φάνηκε σαφώς θυμωμένο με όλο αυτό που έχει συμβεί παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να αποστασιοποποιηθεί και να να μην δείξει την έντασή του.

Πηγή: dailymedia.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...