Σάλος στον Alpha και… απειλές: «Ελένη θα το κάνεις και αν σ’ αρέσει»!

0

Χαμός έχει γίνει κυριολεκτικά από προχτές στον Alpha με την Ελένη Μενεγάκη!

Εγώ χτες στο Vanda’s σας είχα όλο το παρασκήνιο για την Ελένη  και σήμερα θα ασχοληθώ με την άλλη… αγαπημένη του σταθμού, την Τσολάκη!

Και οι δυο παρουσιάστριες λοιπόν δεν τραβάνε με τίποτα! Ο Alpha είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα αφού τις πιστεύει αλλά δεν του βγαίνουν και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Και μπορεί στην εκπομπή της Μενεγάκη κανένας να μην επεμβαίνει (είναι όρος στο συμβόλαιο της) αλλά στην εκπομπή της Τσολάκη τα χαρακώματα δίνουν και παίρνουν! Έτσι λοιπόν προκειμένου να της δώσουν μια ώθηση – για να μην της δώσουν πόδι- είπαν στη Μενεγάκη πριν κλείσει τη χτεσινή της εκπομπή να δώσει on air πάσα στην Τσολάκη!

Ε, ποιος είδε τη Μενεγάκη και δεν τη φοβήθηκε! Οι παρουσιάστριες έχουν προηγούμενα αφού από τότε που ο Γκουντάρας πήγε στην Τσολάκη η ίδια θεώρησε ότι υπέστη μια κάποια προδοσία μιας και ο Γρηγόρης ήταν επί χρόνια συνεργάτης της και θα πρόδιδε τον τρόπο δουλειάς της Ελένης που είναι γνωστός!

«Δεν το κάνω αυτό… Με τίποτα» φώναζε η Μενεγάκη και οι υπεύθυνοι έδωσαν την απάντηση που ποτέ δεν είχαν ξαναδώσει στην Βασίλισσα του σταθμού! «Ελένη θα το κάνεις κι αν σου αρέσει» ακούστηκε σχεδόν σε όλο τον Alpha και σείστηκε όλη η Κάντζα!

Η Ελένη οπισθοχώρησε αλλά κάτι μας λέει ότι όχι για πολύ! Τελικά μόνο μια θα επιβιώσει και μαντέψτε ποια θα είναι…

Πηγή: youweekly.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...