Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ!Οι μουρμούρες και το χοντρό παρασκήνιο!

0

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία παρά την μεταγραφή στον ΣΚΑΙ συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στην μάχη της τηλεθέασης, όπως και στο Epsilon!

Οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή της παρουσιάστριας είναι ραγδαίες! Μην ξεχνάτε και τις διαμάχες που υπήρξαν με ανθρώπους του καναλιού που δεν ήθελαν να βρεθούν στην παραγωγή της Τατιάνας Στεφανίδου με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πρεμιέρα της εκπομπής!

Ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

 

Παρά το γεγονός πως ο σταθμός πόνταρε πολύ στο συγκεκριμένο project, η ανταπόκριση του κοινού δεν είναι αυτή που περίμεναν οι ιθύνοντες, με τη δημοσιογράφο να έρχεται αντιμέτωπη με αλλαγές λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real», αναμένονται σημαντικές διορθωτικές κινήσεις προκειμένου η Τατιάνα να ενταχθεί πιο ομαλά στο πρόγραμμα του σταθμού, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προωθήσει την εκπομπή όσο περισσότερο μπορούσε.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως πολλά από τα αστυνομικά ρεπορτάζ της προβάλλονται και στις ειδήσεις του σταθμού, ενώ ρεπόρτερ της Τατιάνας βλέπουμε και στο μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα προσπάθεια γίνεται και για τη βελτίωση της εικόνας, αφού η Στεφανίδου είναι η μοναδική που βγαίνει από στούντιο εκτός ΣΚΑΪ… Πάντως δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν ο ΣΚΑΙ να προχωρήσει ακόμα και σε λύση της συνεργασίας του με την Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς είναι μια παρουσιάστρια που στοιχίζει πολύ στο κανάλι και δεν «επιστρέφει» το ποσό αυτό με τα νούμερα τηλεθέασης!

Πηγή: athensmagazine.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...