ΚΑΟ Λυκόβρυσης: Ο «ταραξίας» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

0

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Πεύκης αποφάσισε και δήλωσε στην ΕΣΚΑ ως ώρα διεξαγωγής παιχνιδιού τμήματος του την ώρα που έχει κάθε Κυριακή ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης για την προπόνηση του ανδρικού τμήματος. Πως το έκανε; Αποφάσισε ότι για αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση θα ισχύει ένα παλιό πρόγραμμα και όχι το πρόγραμμα στο οποίο συμφώνησε φέτος και ακολουθεί τις υπόλοιπες ημέρες. Γιατί το έκανε; Γιατί την βολεύει και επίσης γιατί συνάδει με την λογική της περιφρόνησης των υπόλοιπων σωματείων του κλειστού που την χαρακτηρίζει.

Την απόφαση αυτή την ανακαλύψαμε τυχαία. Όπως ανακαλύψαμε τυχαία πριν λίγο καιρό ότι ο εν λόγω σύλλογος είχε κρούσματα κορονοϊού και δεν είχε ενημερώσει ούτε τα υπόλοιπα σωματεία που χρησιμοποιούν το κλειστό ούτε τον Δήμο για να προβεί στην απολύμανση του χώρου. Τα περί περιφρόνησης των υπολοίπων που λέγαμε παραπάνω.

Καλούμε λοιπόν την διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Πεύκης να ενημερώσει κατάλληλα την ΕΣΚΑ για τις σωστές ώρες που έχει στην διάθεση της για την διεξαγωγή των αγώνων ώστε να αποφευχθούν προβληματικές συνέπειες (συνεχείς αναβολές, μηδενισμοί, κλπ.).

Όσο για τον τίτλο κάντε μόνοι σας του παραλληλισμούς με βάση τα παρακάτω:

  1. Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Πεύκης θεωρεί ιδιοκτησία της τους κοινόχρηστους πόρους του Δήμου. Απαιτεί δε να έχει την πιο πλεονεκτική εκμετάλλευση τους παρόλο που το μέγεθος του συλλόγου δεν δικαιολογεί αυτή την απαίτηση. Και δεν το λέμε εμείς, αυτοί το έχουν δηλώσει αλλά το επιβεβαιώνουν και με τις πράξεις τους.
  2. Βρίσκει συνεχώς προσχήματα και τορπιλίζει κάθε προσπάθεια διαλόγου για την ορθολογική χρήση του κλειστού.
  3. Δημιουργεί συνεχώς προστριβές μέσω της καταπάτησης των ελάχιστων συμφωνηθέντων για την χρήση του κλειστού.
  4. Βασίζεται σεfake newsγια να δημιουργεί εντυπώσεις.
  5. Βασίζεται στην ανοχή των αρμόδιων στελεχών (όλων των επιπέδων της ιεραρχίας) του Δήμου για να συνεχίζει την παρελκυστική και αντιπαραγωγική συμπεριφορά της.

Τονίζουμε δε το τελευταίο: Βασίζεται στην ανοχή των αρμόδιων στελεχών (όλων των επιπέδων της ιεραρχίας) του Δήμου, ενός Δήμου «Πόντιου Πιλάτου», που λέει πολλά και κάνει λίγα, ειδικά όσον αφορά την δημοτική κοινότητα της Λυκόβρυσης. Και όχι μόνο στον αθλητισμό, σε όλους τους τομείς.

Αλλά στην δημιουργία και την συντήρηση αυτή της κατάστασης συνυπεύθυνες είναι και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που φυσικά δεν ασκούν τον απαιτούμενο έλεγχο. Γιατί άλλωστε; Όπως κάθε φορά οι εκλογές τελείωσαν και απέμειναν οι ενημερώσεις που μας στέλνετε στο email μας. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να χωνέψουμε είναι η αδράνεια των συμβούλων της δημοτικής κοινότητας της Λυκόβρυσης για γνωστά χρόνια προβλήματα. Νομίζουμε ότι η ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τις μεταξύ μας σχέσεις καθώς υπάρχουν πολλά λόγια αλλά μεγάλη φτώχεια θετικών ενεργειών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΚΑΟΛ δεν είναι μόνο η διοίκηση του και μια δωδεκάδα αμοιβόμενων παικτών μπάσκετ. Είναι οι αθλητές του, οι προπονητές του, οι οικογένειες τους, οι φίλοι μας από άλλους συλλόγους, οι άνθρωποι που μας εκτιμούν για αυτά που κάνουμε και όχι για αυτά που λέμε, είναι οι επιτυχίες μας και οι διακρίσεις μας.

Γι’ αυτό δεν θα επιτρέψουμε να μας περιορίσουν οι παρακμιακές και ανατολίτικου τύπου συμπεριφορές οποιουδήποτε.

Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...