Στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑ η Πεύκη!

0

Μετά από ένα απολαυστικό αγώνα που παρακολούθησαν οι φίλοι της Πεύκης και της Ένωσης Ιλίου, στο κλειστό της Πεύκης, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, παίρνοντας την νίκη με 93-91 και θα βρεθούν στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑ.

‘Άξιες συγχαρητηρίων και οι δύο ομάδες, σε έναν αγώνα αμφίρροπο, υψηλής ποιότητας, αναμετρήθηκαν χθες βράδυ στο κλειστό της Πεύκης, με στόχο τον τελικό.

Από τις λεπτομέρειες του χθεσινού αγώνα, δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση η διαφορά της μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες – η Πεύκη πρωταγωνιστεί στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ και ο ΑΟ Ένωσης Ιλίου στην Γ’ εθνική – αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σημαντική δουλειά που γίνεται στην ανδρική ομάδα της Πεύκης.

Σε αναμονή λοιπόν του αντιπάλου της στον τελικό η Πεύκη, που θα προκύψει από την αναμέτρηση του Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων, που είναι ουραγός στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ και την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην ίδια κατηγορία, με μια νίκη λιγότερη από την Πεύκη.

Περισσότερα για τον αγώνα σε λίγο…

Κοινοποίηση.

Leave A Reply