Ο Τοξότης Πεύκης έκοψε την πίτα του

0
Την Πέμπτη (6/2) ο Α.Ο Τοξότης Πεύκης έκοψε την πίτα του σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Πεύκης, με την παρουσία περισσότερων από 100 μέλη και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο,  ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ο Α.Ο Τοξότης Πεύκης ιδρύθηκε το 1984 και λειτουργεί ως σωματείο με καταστατικό από το 2000 με φυσική έδρα το γήπεδο ποδοσφαίρου της Πεύκης. Άπό το 1984 συμμετέχει ανελλιπώς σε εργασιακά πρωταθλήματα και πρωταθλήματα ανεξαρτήτων ομάδων. Το 2012 δημιουργήθηκε και τμήμα μπάσκετ. Η δράση του συλλόγου δεν είναι μόνο αθλητική, καθώς συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του Δήμου με πολλές φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, όπως αιμοδοσία, κοινωνικό παντοπωλείο, με δωρεές προς τους σεισμόπληκτους,, προς το γήπεδο ποδοσφαίρου για την αναβάθμιση και συντήρηση του, καθώς και δράση εκτός του Δήμου Πεύκης βοηθώντας οικονομικά την εθνική αστέγων στο έργο της.
Όλα τα παραπάνω γίνονται με την συνδρομή των αθλητών-μελών του συλλόγου, χωρίς καμία επιβάρυνση από τον Δήμο.
Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, φέτος ύστερα από 30 συναπτά έτη, ο Τοξότης έχει χάσει την μοναδική ώρα που είχε χωρίς να έχουν αυξηθεί οι ομάδες ή να αλλάξει κάτι στο γήπεδο ποδοσφαίρου, παρόλο που έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς τον Δήμο και το ΠΕΑΠ εγγράφως. Απάντηση δεν έχουν πάρει ως και σήμερα. Ελπίζουν ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημά και να επιστρέψουν στην μοναδική ώρα που έχουν τα τελευταία 30 χρόνια.
Κοινοποίηση.

Leave A Reply