Γιώργος Χατζηλιάδης: Προχωράμε, σε συνεργασία με τον δήμο για τη δημιουργία νέου σύγχρονου κλειστού, αποκλειστικά για το πινγκ – πονγκ – ΒΙΝΤΕΟ

0

Ο πρόεδρος της Αθηνάς Μαγκουφάνας 2004 Γιώργος Χατζηλιάδης, σε αποκλειστική δήλωση στο penalty.gr  και το  thessi.gr ανακοίνωσε την συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλουν, ως διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και πάντα σε συνεργασία με τον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και ιδιαίτερα με τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, ώστε να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα και η επιτραπέζια αντισφαίριση να αποκτήσει το δικό της χώρο, έπειτα από 33 χρόνια, που ξεκίνησε το πινγκ πονγκ στην Πεύκη.

Ο κ. Χατζηλιάδης μας είπε ότι ήδη υπάρχει σκαρίφημα, που αποτυπώνει τη διαμόρφωση, κλειστού χώρου, δύο επιπέδων, υπερσύγχρονου, που θα ζηλεύουν ακόμη και χώρες του εξωτερικού.

Μας ενημέρωσε ακόμη, ότι ήδη έχει γίνει, για το θέμα αυτό συνάντηση με τον δήμαρχο και κατ’ αρχάς το αντιμετωπίζει θετικά το θέμα.

Τέλος ο πρόεδρος της Αθηνάς μας αποκάλυψε το χώρο που μπορεί να γίνει το κλειστό, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης, στη θέση που σήμερα είναι γήπεδο του τένις.

Η αποκλειστική δήλωση του Γιώργου Χατζηλιάδη στο στο penalty.gr  και το  thessi.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...