Το 6o open της Αθηνάς Μαγκουφάνας με συμμετοχή 54 ομάδων από όλη την Ελλάδα ξεκίνησε σήμερα με μεγάλη επιτυχία – ΒΙΝΤΕΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

0

Ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το πρωί οι αγώνες του 1ου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξάγεται για έκτη συνεχόμενη φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης,, αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 να είναι συνδιοργανώτρια και αυτή τη φορά, μαζί με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και το ΠΕΑΠ του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Περισσότερα από 200 παιδιά, άνοιξαν τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η απήχηση ανάμεσα στα σωματεία ήταν και αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πρόκειται να αγωνιστούν 206 αγόρια και κορίτσια από 54 συλλόγους όλης της χώρας. Αθλητές από 7 έως 18 ετών συμμετέχουν στον θεσμό,, που γρήγορα αγαπήθηκε και αναπτύχθηκε και η Πεύκη με τη μεγάλη παράδοση στο άθλημα υποδέχεται από χθες το απόγευμα δεκάδες αποστολές.

Επτά ηλικιακές κατηγορίες θ’ αφορά το τουρνουά. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής περιλαμβάνουν 28 νέους, 17 νεάνιδες, 54 παίδες, 34 κορασίδες, 38 παμπαίδες, 27 παγκορασίδες και 8 μίνι παμπαίδες. Προέρχονται από την Αθήνα, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τη Χίο, την Ορεστιάδα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα και την Καρδίτσα.

Η αγωνιστική δράση θα διεξαχθεί σε 14 τραπέζια και άρχισε σήμερα Σάββατο στις 08:40 με τους ομίλους των κορασίδων. Την πρώτη μέρα θα κρατήσει περίπου 12 ώρες και αύριο Κυριακή θ’ αρχίσει επίσης στις 08:40.

Οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 16:50 της Κυριακής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ penalty.gr

 

 

 

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...