Οι παμπαίδες στην τελική φάση στην Καβάλα το τριήμερο 15-16 & 17/6

0

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ  ΤΟ ΠΕΥΚΙΩΤΙΚΟ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ

Οι επιτυχίες του  «Πευκιώτικου» πίγκ-πογκ συνεχίσθηκαν και στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων, που διεξήχθη στην Καβάλα το τριήμερο 15,16 και 17 Ιουνίου στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Συγκεκριμένα: ο Γιώργος Μαρούλης και ο Σάββας Βατσακλής κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό παμπαίδων.

Στην ίδια κατηγορία στο ατομικό παμπαίδων, ο Σάββας Βατσακλής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Τέλος στο ομαδικό παμπαίδων οι αθλητές μας Σάββας Βατσακλής, Γιώργος Μαρούλης, Παναγιώτης Κατσουλάκος και Δημοσθένης Γεωργαλλίδης κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο.

To πλέον  επιτυχημένο άθλημα που καλλιεργείται στο Δήμο μας,από το 1986, με δεκάδες πανελλήνιες διακρίσεις στο ενεργητικό του, περιμένει από τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο το αυτονόητο:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ !!!! ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ  ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Τέλος με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου, το Δ.Σ. της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας, παραθέτει την Τρίτη 18/6 γεύμα προς τιμήν όλων των προπονητών, όλων των τμημάτων, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την δουλειά που έγινε στον σύλλογο φέτος.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...