Σήμερα στο κλειστό της Πεύκης ο πρώτος αγώνας για τα playoffs με αντίπαλο το Χαλάνδρι!

0

Σήμερα ξεκινάει την προσπάθειά της η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Πεύκης, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στο γήπεδό της στο κλειστό της Πεύκης με αντίπαλο το Χαλάνδρι.
Η Πεύκη τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ και το Χαλάνδρι στην 5η.


Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στο ενεργητικό τους, στους μεταξύ τους αγώνες στο πρωτάθλημα, με χαρακτηριστικό τους ότι και οι δύο επιτεύχθηκαν στις έδρες των αντιπάλων τους. Συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου του 2018 η Πεύκη κέρδισε στην έδρα του το Χαλάνδρι με 68-74 και την 1η Απριλίου του 2019 στην έδρα της Πεύκη, το Χαλάνδρι ισοφάρισε τις νίκες με νίκη 83-87.

Σήμερα στις 20:00, στο κλειστό της Πεύκης θα τεθούν αντίπαλοι, στο πλαίσιο της α’ σειράς των αγώνων palyoffs. Η ρεβάνς θα δοθεί την Πέμπτη 9/5 στις 20:30 στο κλειστό του Χαλανδρίου Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ.

Σε περίπτωση που καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να συμπληρώσει τις τρεις νίκες που απαιτούνται για να περάσει στην επόμενη φάση και τελική, ο τελικός θα δοθεί με γηπεδούχο την Πεύκη.
Παράλληλα, με τον σημερινό αγώνα, διεξάγονται αύριο και ο αγώνας ανάμεσα στην Νέα Ιωνία και την Νίκη Αμαρουσίου, που είναι το δεύτερο ζευγάρι.

Οι δύο νικητές των ζευγαριών θα αναμετρηθούν μεταξύ τους προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που θα ακολουθήσει την ΦΕΑ στην Γ’ Εθνική.

Οι αθλητές, οι προπονητές και η Διοίκηση  καλούν τους φιλάθλους του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο!

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...