Παρέμβαση με πρόταση του Επ. Προέδρου του ΑΟ Λυκόβρυσης Κώστα Διαμάντη σχετικά με την ανακαίνιση του σταδίου της Πεύκης

0

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Τις ημέρες αυτές μετά από πολλές παλινωδίες ετών ξεκίνησε η ανακαίνιση του ΓΗΠΕΔΟΥ ποδοσφαίρου της Πέυκης. Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη έστω και αργά και την χαιρετίζουμε όλοι με χαρά. Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν εξετάστηκε πότε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου αλλά και από κανέναν υπεύθυνο για τον αθλητισμό -πολιτισμό.

Συγκεκριμένα η πρόταση μου είναι σαφής, τώρα που το γήπεδο ανακατασκευάζεται ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετατεθεί ο αγωνιστικές χώρος περίπου 10 μέτρα προς τη νοτιοδυτική πλευρά οπότε στο βόρειο σημείο εκεί που υπάρχει ήδη νεκρή ζώνη θα περίσσευε χώρος που σίγουρα θα μπορούσε να κατασκευαστεί καλαίσθητο για το γύρω οικισμό κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Και εν πάσει περιπτώσει για να προλάβω κάποιους τεχνογνώστες και αρνητικούς αποδέκτες ,τους παραπέμπω να πάνε να δουν το κλειστό Γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ στη Ριζούπολη σε ποια σημείο του γηπέδου κατασκευάστηκε.

Ακριβώς εκεί που εγώ προτείνω, ο χώρος φθάνει και περισσεύει να γίνει ένα αξιοπρεπέστατο κλειστό που θα φιλοξενήσει εκατοντάδες παιδιά της πόλης. Οι χώροι στο Δήμο μας είναι δυσεύρετοι και πανακριβοι και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε και το παραμικρό Τ. Μ.

Κύριοι όλοι ξέρουμε τις αμαρτίες του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης που εδώ και 23 χρόνια, παραμένει ημιτελές με τα γνωστά σε όλους προβλήματα και αγκυλώσεις με αποτέλεσμα τα παιδιά του ΚΑΟΛ να προπονούνται και να παίζουν σε 0 βαθμούς Κελσίου στην ύπαιθρο και η χαρά και η διασκέδαση που τους προσφέρει το παιχνίδι να μετατρέπεται σε βάσανο.

Επειδή εμείς στον συνδυασμό Δήμος Μπροστά + είμαστε καινοτόμοι και βλέπουμε μπροστά και μακριά όταν θα γίνουμε διαχειριστές του Δήμου αυτές τις ιδέες θα τις κάνουμε πραγματικότητα. Η παράταξη Δήμος Μπροστά έχει στις πρώτες προτεραιότητες της να δημιουργήσει χώρους άθλησης για όλες και όλους και κυρίως να ανακουφίσει τον πολύπαθο ΚΑΟ Λυκόβρυσης.

Κώστας Διαμάντης

Δήμος Μπροστά +

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...