Νέες επιτυχίες για τις ομάδες του Αριστοτέλη

0

Συνέχεια στις επιτυχίες τους έδωσαν οι δύο ομάδες του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις σκακιστικές αναμετρήσεις για τα Πρωταθλήματα Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής και ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ στην πορεία τους για την κορυφή.
Η 1η Ομάδα για το Πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής αναδείχτηκε ισόπαλη με τους πανίσχυρους ΜΑΧΗΤΕΣ Κερατσινίου με σκορ 4 – 4 εκτός έδρας και παρέμεινε αήττητη στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς σε ισοβαθμία με την επίσης αήττητη αντίπαλό της. Νίκες σημείωσαν οι ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΝΤΕΛΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΒΑΣΣΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΣΗΣ, ενώ ισόπαλοι αναδείχτηκαν οι ΝΙΚΟΣ ΣΙΩΜΟΣ και ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ
Η 2η Ομάδα επιβλήθηκε του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Βάρης με σκορ 3 – 2,5 για το Πρωτάθλημα »Αττικής Φιλίας» και βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με 3 νίκες σε 4 αγώνες έχοντας 6 βαθμούς.
Τις νίκες πέτυχαν οι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΚΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΤΣΙ ΜΑΡΚΟ.
Την προσεχή Κυριακή οι ομάδες μας αγωνίζονται εντός έδρας με το »ΙΛΙΟΝ» και την πρωτοπόρο »ΦΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» αντίστοιχα.
Το ΔΣ του Συλλόγου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει του σκακιστές του και τους εύχεται να συνεχίσουν με νέες επιτυχίες προσφέροντας χαρά στην ομάδα και στους φίλους της.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...