Η «Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» τίμησε τον ζωντανό θρύλο του πινγκ πονγκ Χρήστο Χριστοδουλάτο και τη μνήμη του ιδρυτικού μέλους της Φώντα Στυλιανέση – ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

0

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του 5ου Αναπτυξιακού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης η διοργανώτρια ομάδα «Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004», σε μια μικρή διακοπή που έγινε στο αγωνιστικό πρόγραμμα απένειμε δύο τιμητικές πλακέτες.

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου βράβευσε τιμής ένεκεν τον επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδας και πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστο Χριστοδουλάτο. «Στον ζωντανό θρύλο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Χρήστο Χριστοδουλάτο πρωταθλητή Ελλάδας 1959-1979, πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. 1982-2012», ανέφερε η πλακέτα.

Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Η επόμενη πλακέτα αφορούσε άνθρωπο, που πρωταγωνίστησε στην ίδρυση της «Αθηνά», που δυστυχώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πριν από λίγες ημέρες. Η τιμητική πλακέτα τιμής ένεκεν «στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους του σωματείου Φώντα Στυλιανέση», δόθηκε στη σύζυγό του Άντζελα, ιδρυτικό μέλος και αυτή του συλλόγου και στον γιό του Δημήτρη, που υπήρξε στο παρελθόν πρωταθλητής στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Δείτε στιγμιότυπα από τις απονομές, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του penalty.gr

Φωτορεπορτάζ από τις απονομές

 

.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...