Σκληρή ανακοίνωση του ΑΟ Λυκόβρυσης ενάντια στη βία

0

Στον Α.Ο. Λυκόβρυσης έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη, δεκαετίες τώρα, ότι η λέξη «βία» δεν συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιο μας και στη κουλτούρα του Συλλόγου μας. 
Υπηρετήσαμε, υπηρετούμε και θα υπηρετούμε πάντα τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Για εμάς η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Θεωρούμε, ότι κερδίζουμε κάθε αγώνα, αρκεί να φεύγουν φίλοι και αντίπαλοι αγκαλιασμένοι από το γήπεδο και τις εξέδρες.

Τα γεγονότα, που συνέβησαν, πριν από τον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος, Α.Ο. Λυκόβρυσης –Α.Ο. Πεύκης, με οργανωμένους «στρατούς» έτοιμους να εξοντωθούν, τα καταδικάζουμε απερίφραστα. 

Για τον Σύλλογο μας, όπως πιστεύουμε και για το φίλο σωματείο του Α.Ο. Πεύκης, καλύτερη απόδειξη ήταν ο πρόσφατος αγώνας των Ανδρών, όπου όχι μόνο δεν συνέβη το παραμικρό αλλά και οι δύο ομάδες καθώς και οι φίλαθλοι τους, παρέδωσαν μαθήματα αθλητικού ήθους. 

Ξεκαθαρίζουμε, ότι: Το «μικρόβιο της βίας» και του τραμπουκισμού το οποίο προσπαθούν κάποιοι –πιθανόν μέσω άλλων αθλημάτων- να καλλιεργήσουν ανάμεσα στους δύο συλλόγους, δεν πρόκειται να «δηλητηριάσει» τις σχέσεις μας. 

Ο Α.Ο. Λυκόβρυσης αντίθετα θα επιδιώξει το αντίθετο με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να «σβήσει» από σήμερα κιόλας τη «φωτιά», που επιδιώκουν ορισμένοι να «φουντώσουν», χωρίζοντας σε δύο «στρατόπεδα» δύο γειτονικές και φίλες πόλεις. 

Καλούμε τον Δήμο να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση, εντοπίζοντας τη «ρίζα του κακού», που «εκτρέφεται» από ανθρώπους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον αθλητισμό ως μέσο, για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς οδηγώντας ακόμη και παιδιά στην «αρένα» της βίας.

Οι συγκεκριμένοι να ξέρουν, ότι εμείς, στον Α.Ο. Λυκόβρυσης θα σταθούμε απέναντι τους και δεν πρόκειται ποτέ να τους το επιτρέψουμε.

ΤΟ Δ.Σ.

 

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...