Η εκρηκτική Σούζι Κορτέζ έκανε τατουάζ τον Λιονέλ Μέσι σε απόκρυφο σημείο της (ΦΩΤΟ)

0

Η φλογερή Βραζιλιάνα, Σούζι Κορτέζ, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την μεγάλη αγάπη που τρέφει στον Λιονέλ Μέσι, αποφασίζοντας να χτυπήσει κοντά σε ένα απόκρυφο σημείο του κορμιού της τατουάζ με το πρόσωπο του Αργεντινού στράικερ
Η Σούζι Κορτέζ ήταν ιδιαιτέρως γνωστή για την αγάπη της για τον Λιονέλ Μέσι κάτι που αποδεικνύει ποστάροντας συνεχώς στο instagram της σέξι φωτογραφίες με τη φανέλα του Αργεντινού.

Η 29χρονη Σούζι Κορτέζ έγινε ακόμα πιο γνωστή αφού κέρδισε τον τίτλο για τα καλύτερα οπίσθια παγκοσμίως και μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη της φορά. Το μοντέλο από την πόλη Καμπίνας της Βραζιλίας συνδύασε το βραβείο της και πάλι με τον Λιονέλ Μέσι.

Η εκρηκτική καλλονή προχορώντας σε μια ακόμη απόδειξη λατρείας προς το πρόσωπο του, αποφάσισε να κάνει τατουάζ τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα κοντά σε ένα απόκρυφο σημείο της, γεγονός μάλιστα που έδειξε να απολαμβάνει αρκετά.

«Αφού έχω ήδη το σήμα της Μπαρτσελόνα στους γλουτούς μου, σκέφτομαι να κάνω και ένα με τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία», είχε πει η 29χρονη πριν από λίγο καιρό σε μία τηλεοπτική εκπομπή.

messi

<img ” src=”https://i1.prth.gr/images/w880/files/2020-01-15/messi.jpg” alt=”messi” />

Κοινοποίηση.

Leave A Reply