Ενές Καντέρ: Το μήνυμα στη μητέρα του θα σε κάνει να δακρύσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ο Καντέρ ανέβασε στα social media το παρακάτω βίντεο στο οποίο αναφέρει:

“Γεια σου μαμά,

Ελπίζω να είσαι καλά! Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα. Σήμερα είναι η δική σου ημέρα, χρόνια πολλά! Συγγνώμη που δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο ή να σου στείλω μήνυμα, λόγω της κατάστασης στην Τουρκία. Ήθελα να φτιάξω αυτό το βίντεο και ελπίζω αυτό το βίντεο να φτάσει σε εσένα.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε (12/05 22:30), ξέρω πως δεν μπορείς καν να παρακολουθήσεις τους αγώνες μου. Σε παρακαλώ να κρατήσεις εμένα και τους συμπαίκτες μου στις προσευχές σου. Όλοι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ. Ξέρω πως όνειρο σου ήταν πάντα να παρακολουθήσεις από κοντά κάποιον αγώνα μου στο ΝΒΑ, αλλά δεν μπορείς να φύγεις από τη χώρα. Ξέρω πως μια μέρα θα συμβεί, να είσαι δυνατή. Να είσαι περήφανη για τον γιο σου, διότι θυσιάζει τα πάντα για να σταθεί στο ύψος του υπέρ της δημοκρατίας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελευθερίας. Παλεύει κόντρα στον δικτάτορα.

Να πεις στον μπαμπά και στην αδερφή μου ότι μου λείπουν πάρα πολύ. Ελπίζω να είναι και εκείνοι καλά. Γνωρίζω πως μια μέρα θα καταφέρω να σε δω και ελπίζω πως αυτή η μέρα θα είναι πολύ σύντομα. Σε αγαπώ πάρα πολύ, έχω πολλά να πω αλλά είναι ένα σύντομο βίντεο. Μου λείπει το φαγητό σου, σας αγαπώ πάρα πολύ.”

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...