Γ.Σ.Κ.: ‘’Kids’ Athletics’’ – Στίβος για παιδιά

0

Το ‘’Kids’ Athletics’’ είναι ένα αθλητικό πρόγραμμα  που σχεδίασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF) και το οποίο υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ,  σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και αφορά μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως σκοπό να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο δημοφιλή τα αγωνίσματα του Κλασικού αθλητισμού στα παιδιά, μέσα από έναν συνδυασμό ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού, το «Team event for children”.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας με την ομοσπονδία του Στίβου (ΣΕΓΑΣ), για την γνωριμία, διάδοση και ανάπτυξη των αγωνισμάτων του Στίβου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά Δ’ , Ε’ & ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού να συμμετέχουν και να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στο πρόγραμμα ‘KidsAthletics’’  Στίβος για παιδιά, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Ζηρίνειο, το Σάββατο  20  Οκτωβρίου 2018, με ώρα έναρξης 9:30 .

Στα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διακεκριμένους Πρωταθλητές του Συλλόγου μας.

Πιστεύουμε πως θα ωθήσετε τα παιδιά σας σε αυτήν την  ευχάριστη και  πρωτόγνωρη εμπειρία του Στίβου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε: 

Γ.Σ. Κηφισιάς τηλ.210-8018460 e mail info@gskifissias.gr                           &

Με  τον καθηγητή Φ. Αγωγής – τεχνικό σύμβουλο ΣΕΓΑΣ

κ. Χρύσανθο Καρούζο στο    τηλ.   6944 373 110

e mail chriskarouzos@gmail.com

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...