Όνομα… ΣΟΚ για ΠΑΟΚ – Παίρνουν “άγνωστο” στα χαφ – Θηρίο, 22 ετών – “Γελάει” ο Μαουρίσιο…

0

Ένα νέο όνομα εμφανίστηκε στην αρχή της εβδομάδας στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Γιακούμπ Πιοτρόφσκι, της Γκενκ, για τον οποίοι πολωνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Πρόκειται για 22χρονο μέσο με πολύ καλά σωματικά χαρακτηριστικά (1,88 μ.), ο οποίος φέτος κατέγραψε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στο Βέλγιο. Είναι ένας χαφ που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις πάνω στον άξονα, από αμυντικός μέσος, κεντρικός μέχρι επιτελικός. Διαθέτει πολύ καλό χειρισμό της μπάλας, βλέπει γήπεδο και έχει καλές μεταβιβάσεις, τόσο κοντινές όσο και μακρινές. Στην καριέρα του μετρά 4 γκολ και 10 ασίστ.

Με το πρόβλημα που είχε φέτος στο κέντρο ο Δικέφαλος, ο Πιοτρόφσκι φαντάζει σχετικά καλή περίπτωση για την ενίσχυση στον άξονα. Ωστόσο, ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Γκενκ, η οποία είχε καταβάλλει 2 εκατ. ευρώ στην πολωνική Πογκόν το 2018 για να τον κάνει δικό της. Η τωρινή αξία του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το transfermarkt υπολογίζεται στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Ένα τελευταίο στοιχείο του ρεπορτάζ που αξίζει να επισημανθεί είναι, ότι παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αποκάλυψαν πολωνικά ΜΜΕ, στην πατρίδα του δεν έχουν εικόνα για τον παίκτη. Είναι εντελώς άγνωστος στους Πολωνούς οπαδούς, καθότι δεν έχει καμία κλήση στην εθνική ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε συμμετοχή στις μικρές εθνικές.

Κοινοποίηση.

Leave A Reply