ΑΕΚ: Επιτυχημένη επέμβαση για τον Γκίκα

0

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Νίκος Γκίκας, το πρωί του Σαββάτου, με τον Έλληνα άσο της ΑΕΚ να υποβάλλεται σε επέμβαση στον αντίχειρα, η οποία ήταν επιτυχημένη.
Ο Νίκος Γκίκας ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπαντίρμα, για την 11η αγωνιστική του BCL. Ο διεθνής άσος της Ένωσης χτύπησε στον αντίχειρα και για τους επόμενους δύο μήνες, τουλάχιστον, τέθηκε εκτός δράσης.

Το πρωί του Σαββάτου, μάλιστα, ο Γκίκας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για την προγραμματισμένη επέμβαση στον «πληγωμένο» αντίχειρά του. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και έτσι ο 29χρονος πλέι μέικερ θα αρχίσει άμεσα την διαδικασία αποκατάστασης, για να επιστρέψει στα παρκέ το συντομότερο δυνατό.

View this post on Instagram

O αθλητής της ΑΕΚ BC, Νίκος Γκίκας, υπεβλήθη σήμερα (18/01) στο Metropolitan General σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα, από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, ορθοπαιδικό χειρουργό, με βοηθό τον κ. Στέφανο Καϊάφα, μέλος του Ιατρικού Επιτελείου. Η χειρουργική επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Ο αθλητής θα ξεκινήσει σύντομα πρόγραμμα αποκατάστασης. Στις φωτό, οι κ.κ. Ξυπνητός και Καϊάφας, μαζί με τον Νίκο, και τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, Γιώργο Νικολάου. #AEKBC #GetWellSoon @nikthegik8

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on

Κοινοποίηση.

Leave A Reply