Το «αντίο» του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ

0

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Ντε Γκράαφτσαπ, με συμφωνία ως το τέλος της σεζόν.

Ο 25χρονος επιθετικός δοκιμάστηκε για ένα διάστημα στον ολλανδικό σύλλογο και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους και το συμβόλαιο συνεργασίας.

Έτσι, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media.

Αναλυτικά:
«Αγαπητή οικογένεια ΠΑΟΚ,

Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια!!!

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη για ό,τι μου προσέφερε!!!

Νιώθω περήφανος που επιστρέψαμε μαζί στους τίτλους ξανά!!!

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κύριο Άγγελο, τον κύριο Τούντορ και τον κύριο Ίβιτς για όλες τις στιγμές που περάσαμε και για την ιστορία που γράψαμε μαζί!!!

Ευχαριστώ τους γιατρούς, θεραπευτές, φροντιστές!!!

Έχω μεγαλώσει σαν ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως σαν άνθρωπος χάρη σε εσάς και έχω κάνει φιλίες ζωής!!!!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, το χρωστάω σε αυτόν το λαό που με έκανε να νιώθω ότι κάθε Κυριακή παίζαμε στη Τούμπα!

Εις το επανιδείν,
Once PAOK always PAOK».

View this post on Instagram

Αγαπητή οικογένεια @paok_fc , Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια!!! Πρωτα από όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη @savvidisteam για ότι μου προσέφερε!!! Νιώθω περήφανος που επιστρέψαμε μαζί στους τίτλους ξανά!!! Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου,τον κύριο Αγγελο,τον κύριο Τούντορ και τον κύριο Ιβιτς για όλες τις στιγμές που περάσαμε και για την ιστορία που γράψαμε μαζί!!! Ευχαριστώ τους γιατρούς,θεραπευτές,φροντιστές!!! Έχω μεγαλώσει σαν ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως σαν άνθρωπος χάρη σε εσάς και έχω κάνει φιλίες ζωής!!!! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ,το χρωστάω σε αυτόν το λαο που με έκανε να νιώθω ότι κάθε Κυριακή παίζαμε στη Τουμπα! Εις το επανιδείν Once PAOK always PAOK🖤🤍 #GM27

A post shared by GIANNIS MYSTAKIDIS (@gmysta_27) on

Κοινοποίηση.

Leave A Reply