«Τρόμος στην Ελλάδα, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ»

0

Τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκης κατά την χθεσινή άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, με οπαδούς του Ολυμπιακού με διαπίστευση να επιτίθενται σε παίκτες του Δικεφάλου, βρίσκονται στα πρώτα θέματα των ΜΜΕ της Σερβίας.
Άλλη μια σελίδα ντροπής γράφτηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς οι φήμες περί «υποδοχής» επιβεβαιώθηκαν κατά την στιγμή της χθεσινής άφιξης της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Τα παραπάνω γεγονότα, γίνονται πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, με σερβική ιστοσελίδα να καταγράφει από την πλευρά της τα όσα έγιναν.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας informer.rs: «Τρόμος στην Ελλάδα! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού επιτίθενται στους ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές, υπήρξαν και τραυματίες!

Σε μια επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πριν από τη μονομαχία του Πειραιά, χτυπήθηκε ο Κάρολ Σφιντέρσκι και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης περίμεναν στο λεωφορείο, όταν μια ομάδα χούλιγκαν τους επιτέθηκε την ώρα με μετέβαιναν στα αποδυτήρια.

Οι χούλιγκαν επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές και χτύπησαν δυο από αυτούς. Το παιχνίδι τελείωσε με ένα σκορ 1-1, που άφησε και τις δύο ομάδες στους 28 πόντους μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας».

Πηγή: sdna.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...