Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Κωστένογλου: “Εκτός ο Γαλανόπουλος, δύσκολα οι Λόπες – Οικονόμου!”

0

Προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς ο Νίκος Κωστένογλου επιβεβαίωσε σε δηλώσεις που παραχώρησε πως οι Λόπες, Οικονόμου και Γαλανόπουλος δύσκολα θα προλάβουν να ενισχύσουν την “Ένωση” την Κυριακή (8/11).

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στη NOVA πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και άφησε να εννοηθεί πολύ δύσκολα θα προλάβουν να αγωνιστούν στο ματς οι Λόπες, Γαλανόπουλος και Οικονόμου τονίζοντας ότι ήξερε από τη στιγμή που ανέλαβε πως θα υπάρξει πρόβλημα με την επιβάρυνση των παικτών από τις προπονήσεις αλλά υποσχέθηκε πως θα δοθεί λύση στα προβλήματα της “Ένωσης” και θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη γι’ αυτό το ματς.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου

“Από το ξεκίνημα που ανέλαβα γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα με τις επιβαρύνσεις των προπονήσεων. Φανταστείτε ότι και τα παιχνίδια είναι κάθε Κυριακή… Πραγματικά έχουμε ένα θέμα με τον Λόπες που δεν είναι πρόβλημα πολλών ημερών, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι έτοιμος να βρίσκεται πλέον στην αποστολή στο προσεχές παιχνίδι.

Όσο για τον Οικονόμου θα έλεγα ότι ο Μάριος και την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα και είχε το ψυχικό σθένος να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Άρα, στη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ταλαιπωρημένος και μας έδωσε την διαβεβαίωση ότι δεν πονάει, αλλά η μεγάλη του θέληση ίσως στο τέλος της ημέρας να έκανε κακό και στον εαυτό του. Θα έλεγα πως είναι προς τιμήν του ότι συμμετείχε και ήθελε να παίξει εναντίον του Ατρόμητου. Επιβαρύνθηκε η κατάστασή του, λογικά η περίπτωσή του δυσκολεύει και δεν γνωρίζουμε αν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Για τον Γαλανόπουλο είναι κάτι αναπάντεχο, ταλαιπωρείται τις τελευταίες τρεις ημέρες και σίγουρα θα είναι εκτός αποστολής. Θα πρέπει πέρα από αυτά τα προβλήματα να δούμε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Όπως έχω προαναφέρει έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές και θα δώσουμε λύση στα προβλήματά μας. Θα προετοιμαστούμε και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα της Κυριακής”.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...