Υπόσχεται… 750.000 ευρώ για παίκτη ο Αλαφούζος

0

Μετά την απόλυση του Νίκου Νταμπίζα, ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητά τον αντικαταστάτη του και διαδίδει στο περιβάλλον του πως είναι διατεθειμένος να επιτρέψει ακόμη και συμβόλαιο ύψους… 750.000 ευρώ ετησίως για παίκτη τον Ιανουάριο.

Σε περίεργες… δεσμεύσεις προβαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος ύστερα από την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο μεγαλομέτοχος του «Τριφυλλιού» αναζητά τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, όντας παράλληλα διατεθειμένος να διαθέσει ακόμη και… 750.000 ευρώ ετησίως, αν τον Ιανουάριο προκύψει κάποια εξαιρετική μεταγραφική περίπτωση για τον σύλλογο που θα ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ.

Ανάλογες οικονομικές υποσχέσεις έχουν ειπωθεί και στο παρελθόν από το στόμα του γνωστού εφοπλιστή, δίχως να εκπληρωθούν, και γι’ αυτό άπαντες θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί.

Πάντως, όπως και να έχει, ο Γιώργος Δώνης έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς οι επιλογές του πρώην τεχνικού διευθυντή των «πράσινων» έχουν αφήσει… γυμνό τον Παναθηναϊκό σε ορισμένες θέσεις, όπως είναι αυτές του επιθετικού, του εξτρέμ και του αμυντικού μέσου.

Πηγή: olaprasina1908.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...