Παναθηναϊκός: Σενάρια για Βόκολο και Παπαδόπουλο

0

Δημοσιογραφικές πηγές διαδίδουν πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τους Λεωνίδα βόκολο και Δημήτρη Παπαδόπουλο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν βιάζονται να βρουν τον αντικαταστάτη του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν… ψάχνονται.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν ορισμένα σενάρια, τα οποία αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα με τους Λεωνίδα Βόκολο και Δημήτρη Παπαδόπουλο, ώστε ένας εκ των δύο να καλύψει το κενό του «Ντάμπι».

Ο πρώτος έχει δουλέψει ξανά στον Παναθηναϊκό και αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Κέρκυρας, με το μέλλον του στους «Φαίακες» να κρίνεται αβέβαιο. Από την άλλη, ο δεύτερος δεν διαθέτει προϋπηρεσία στον συγκεκριμένο τομέα, ωστόσο είναι δεδομένο πως θέλει να ανοίξει το συγκεκριμένο κεφάλαιο στη ζωή του.

Πάντως, οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» κοιτούν περιπτώσεις και από το εξωτερικό, με τις εξελίξεις πάντως να μην αναμένεται να «τρέξουν» άμεσα.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...